AJANKOHTAISTA  2022

Hyvää  alkanutta vuotta 2022!

Lammastilan arki rullaa tasaista tahtia ja suuria muutoksia ei tänä vuonna ole näkyvissä. Karitsointeja saamme odotella maaliskuulle ja silloin onkin taas luvassa vilinää ja vilskettä. Odotettavissa on terhakkaita tekseleitä linjasta DD ja muutamia dorper risteytyksiä. Varauksia karitsoista voi tehdä jo nyt.

Alkuvuodesta saapuvat kauan odotetut langat tilapuotiin. Vallitseva tilanne on ruuhkauttanut pienkehräämöitä pahasti ja tuotteiden valmistumista on saanut odottaa normaalia pidempään. Neulonnasta on tullut monelle uusi harrastus ja kiinnostus suomalaiseen villaan on kasvanut huikeasti. Sekin osaltaan on vaikuttanut kehräämöiden kiireeseen, varsinkin niihin, jotka kehräävät pieniä eriä. Mutta näinhän se on, että hyvää kannattaa odottaa! Tilan lampaiden villoista on tilattu 3- säikeistä karsta- ja hahtuvalankaa kolmessa eri värissä. Lankojen tilannetta kannattaa seurata tilan facebookista, laitan ilmoituksen sinne heti kun langat saapuvat. Neulojille on tarjolla valmiiksi kerittyjä keriä, värjäreille luvassa on muhkeita vyyhtejä.

TILATTAVISSA!

*Tuoretta lammasta/ karitsaa

Seuraava toimitus: TAMMI/ HELMIKUU 2022

-Kokonainen lammas tai karitsa paloiteltuna sopivan kokoisiin paloihin.

-Pakkaus sisältää:

Viulut kokonaisina, selkä parikyljyksinä, kylki+lapa+kaula luullisena keittolihana, potkakiekot (osso bucco).

-Pakattu laatikkoon, ei vakumoitu tai pakastettu.

-Luulliset painot: Lammas 20- 27 kg

Karitsa 17- 23 kg

-Laatikon lopullinen hinta määräytyy toteutuneen painon mukaan.

Lisätiedot ja hintatiedustelut numerosta 044/5594481 tai sähköpostilla rahkolan.lammas@gmail.com Komiat sai kaverikseen Häjyt!
Käsin neulotut villasukat voi pestä pesukoneessa 40 asteessa, ei rumpukuivausta, kuositellaan kosteana. Materiaali 75% villa 25% polyamidi.
Hinta 35€/ pari sis.alv 24% 


Rahkolan lammastila
Lammastaloutta vuodesta 2013
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!