RAHKOLAN 

LAMMASTILARahkolan lammastila sijaitsee Kalajoen kunnassa Ainalin kylällä.Aloitimme toimintamme vuonna 2013 ja olemme kuuluneet tuotosseurantaan heti alusta asti, aina vuoden 2019 loppuun saakka. Tilalla on tällä hetkellä noin 50 uuhta ja eri ikäisiä karitsoja.

Lampaamme saavat yksilöllistä hoitoa ja kaikki tehdään eläimen etu edellä, siksi lampaat saavat ulkoilla myös talvella ja niillä on jatkuvasti tarjolla heinää (vapaa ruokinta),sekä raikasta vettä ja lampaille tarkoitettua kivennäistä. Kerinnät ja sorkkahoidot tehdään säännöllisesti ja asianmukaisesta loishäädöstä huolehditaan yhdessä lampaisiin erikoistuneen eläinlääkärin kanssa. Karitsoinnit tapahtuvat lämpimässä lampolassa ja tarvittaessa lisälämpöä annetaan kunkin tarpeen mukaan lämpölampuilla. Tilallamme karitsoidaan kaksi kertaa vuodessa, toinen ryhmä tammi-helmikuussa ja toinen kesällä.

Kasvatamme pääasiassa risteytyksiä yhdistelmällä suomenlammas-dorper-texel. Tilaltamme voi ostaa kausiluontoisesti lihaa, taljoja, villaa, villatuotteita sekä käsitöitä. Eläviä eläimiä myymme ainoastaan asianmukaiset tila/ asiakastunnukset omaaville henkilöille. Tilallamme ei ole statuksia, orf-negatiivinen. Lampaamme syövät omalla tilalla tuotettua GMO-vapaata heinää, kauraa ja ohraa, emme käytä viljelyssä mitään torjunta-aineita tai myrkkyjä.

Rahkolan lammastila
Lammastaloutta vuodesta 2013
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!